Производи

Нашите машини се главно погодни за отпадоци, челични фабрики, преработувачка индустрија за рециклирање на отпадоци,
и обоена и индустрија за топење на црна боја.
Baler Machine

Балер машина

Металниот хидрауличен балир е способен да екструдира разни метални остатоци од материјали, челични разделувања, отпад од бакар, алуминиум, бакар, нерѓосувачки челик и стружени материјали за автомобил во квалификувано полнење, како што се квадратна колона, цилиндер, октагонско тело и други остри.

повеќе
Shear Machine

Машина за смолкнување

Оваа хоризонтална машина за стрижење на контејнери е погодна за сечење метали со различни форми на пресек, како што се тркалезни, квадратни, корита, аголни, I-облик, плочи и разни отпади од ладна состојба и стари структурни метали.

повеќе
Shear Machine

Машина за смолкнување

Хидрауличните ножици за тешки работи се погодни за лесни и тенки материјали, челик за производство и траење од старо железо, конструктивни делови од лесен метал, каросерии за старо возило, тркала, стари домашни сојузи, пластични обоени метали (нерѓосувачки челик, легура на алуминиум, бакар, итн.) ), или се користи за компресирање и пакување на горенаведените материјали.

повеќе

За Нас

Извоз во Русија, Индија, Јужна Африка, Југоисточна Азија, итн

Jiangsu Dalongkai Technology Co, Ltd. лоцирана во градот ianиангин, провинцијата ianиангсу, Кина, во близина на Шангај. Во градот ianиангин, индустријата за хидраулични машини започна од 1973 година. По 46 години развој, индустријата за хидраулични машини формираше зрела и целосна индустриска синџир и производствена база, со зрела технологија на производство и доволно технички таленти.

Решение

Извоз во Русија, Индија, Јужна Африка, Југоисточна Азија, итн

Вести

Извоз во Русија, Индија, Јужна Африка, Југоисточна Азија, итн
WS Series Container Shearing Machine

Машина за стрижење на контејнери од серијата WS

Машина за стрижење на кутии, позната и како машина за стрижење хоризонтално, е ефикасна опрема за обработка на старо железо и старо железо. Ножиците од типот кутија се компактни во структурата и лесно се движат во едноделен дизајн. Може да се контролира со хибрид на мотор и електрична ...

Гледај Повеќе
630 ton Hydraulic Metal Baler Delivery Details

Детали за испорака на хидрауличен метален балир од 630 тони

Хидрауличниот балатор за метали има десетина степени на сила на истиснување од 63 тони до 1500 тони, а ефикасноста на производството се движи од 4 тони/смена до 100 тони/смена за да изберат корисниците. Денес товариме и испраќаме хидрауличен балир за метал со сила на стискање ...

Гледај Повеќе
Hydraulic Machines Used In The Recycling Industry

Хидраулични машини што се користат во индустријата за рециклирање

Нашата компанија е производител на големи и средни хидраулични машини и опрема во Кина. Специјализиран сум за производство на бали за хидраулични метали и ножици за хидраулични метали. Хидрауличниот метален балир може да ги исцеди сите видови метали (челични струготини, старо челик ...

Гледај Повеќе

Дали има производи што ви се допаѓаат?

24 часа на ден онлајн услуга, дозволете задоволството да биде наша потрага.